Keresőoptimalizálás Árak, Csomagok BP

Kulcsszó optimalizálás Budapest

2018. február 15. - SEOattila

Kulcsszó optimalizálás Budapest

 

 

1. Kiváló cég ha kulcsszó optimalizálásról van szó

Kulcsszó optimalizálás

2. Ez az oldal sem rossz

Miért kell mobilra optimalizálni weboldalunkat

 

 

Seo: keresőoptimalizálás ismeretek

Seo ismeretek:

A helyes do-follow, no-follow backlink arány a keresőoptimalizálásban

 

Ha Ön is keresőoptimalizálás tevékenységet folytat, vagy csak tervezi ezzel foglalkozni, akkor a link building ( SEO offsite ) a mindennapjai része már most, vagy az lesz a későbbiekben, hiszen a linképítés a SEO optimalizálás szerves része, és még mindig beletartozik a Google Top 3 SEO Ranking faktorba.

Kétféle link létezik, amelyeket ismernie kell: a Do-follow, és a No-follow hivatkozások.

A "do-follow" link azt közli a keresőmotor számára, hogy ez a backlink jó, és nincs ellenére, ha ezek a linkek segítenek a magasabb keresőoptimalizálás rangsorolás ( SERPs ranking ) elérésében.

A "no-follow" vagyis " nem követhető " backlink közli a keresőmotorral, hogy ezt a linket ne kövesse, vagy ez egy fizetett link, illetve ez a backlink nem segíti elő a weboldal magasabb SEO rangsorolását.

Általában, ha például " affiliate linkeket " vagy fizetős linkeket használ, akkor " no-follow-t " tanácsolt használni, ennek eredményeképpen így a Google sem úgy veszi, mintha manipulálni próbálná a weboldala jobb besorolását a Google találati listáján.

Ha pedig fizetős linkeket alkalmaz, és " do-follow-t " használ, akkor ez a technika várhatólag manipulatív lesz a Google keresőmotor szerint, ami végül büntetéshez vezethet !

Olyan esetben, amikor weblapján " user generated content " vagyis a felhasználó által generált tartalom van - ilyen lehet a GYIK-ben, az üzenőfalon, illetve a blog megjegyzésekben - ezeket minden esetben no-follow-val lássa el.

Abban az esetben, amikor egy forrásra hivatkozik, még akkor is, ha az egy konkurens, akkor do-follow kell. Bár sok SEO szakértőnek más a véleménye a pontos aránnyal kapcsolatban, - valahogy mégis megtalálva az arany középutat - a backlink arány kb. igy nézzen ki:

do-follow link (60%-ban),
no-follow link (40%-ban).

Még valami nagyon fontos a végére !

A Google algoritmusai nagyon figyelik a link kihelyezések gyakoriságát. Ne építsünk linkeket túl agresszívan, mert ez kárt okozhat - főleg egy új weboldal esetében. Ha lassan építünk linkekeket, odafigyelve a megfelelő dofollow - nofollow arányra, akkor elkerülhetjük a büntetést.

Remélem ezzel a rövid írással segítettem tisztázni a két fajta linktípus közötti különbséget !

Keresőoptimalizálás árak, jó keresőmarketing ügynökség

Keresőoptimalizálás Árak és Keresőmarketing szolgáltatások a piacon!

 

Keresőoptimalizálás alapok

Ma már minden weboldalnak tartalmaznia kell legalább alap szinten egy keresőoptimalizálás szolgáltatást. Mindenféle túlzás nélkül állíthatjuk, hogy keresőoptimalizálás nélkül, lehetetlen értékelhető helyre kerülni a keresőprogramokban például a Googleben. Egy alap SEO csomag tartalmazza azon eszközöket, melyek ahhoz kellenek, hogy pozitívan bíráljon el minket, de legfőképpen weboldalunkat a Google vagy más keresőprogram. A weboldalunk beállítása általában itt 1-2 kulcsszóra történik, független attól, mekkora versenyben vagyunk a konkurenciával szemben.

seo keresooptimalizalas arak

Keresőoptimalizálás Haladó

Ha az alapoknál kicsit többet szeretnénk elérni, hosszútávra tervezünk, akkor érdemes nagyobb SEO csomagra váltani. Ez a csomag típus már úgy van kialakítva, hogy folyamatosan biztosítsa az előkelő elhelyezés valamelyikét, kisebb verseny esetén. Oldalunk beállítása itt már 2-3 darab meghatározott kulcsszóra történik. 3 illetve 6 hónap szükséges az optimális eredmény eléréséhez, linképítést is kapunk, valamint weboldal gyorsítást is.

SEO keresőoptimalizálás Profi árak

Ezen csomagok már minden igényt kielégítenek keresőoptimalizálást tekintve. Hosszútávra biztosítanak előkelő helyezést a keresőprogramokban, akár az átlagnál nagyobb piaci versenyben is. Itt már több mint 4 kulcsszóra kérhetjük az optimalizálást, ezzel bebiztosítjuk magunkat hosszú időre az első helyre. A csomagok általában kérhetőek egy évre vagy állandóra, beletartozik a prémium linképítés, weboldal felgyorsítása.

Keresőoptimalizálás lépései:

Szakemberek megvizsgálják, hogy készen áll-e a weboldal a keresőoptimalizálásra? Felhasználóbarát-e a menürendszer? Felhasználók hogyan és mennyi ideig használják a weboldalunkat? Követi e a megfelelő programozási szerkezetet, marketing trendeket a weboldalunk? Egy szakember vagy keresőmarketing ügynökség ezen lépések felülvizsgálata után tud dönteni arról, hogy érdemes e meglévő weboldalát keresőoptimalizálni vagy új weboldalra lesz szükségünk, mellyel fel vehetjük a verseny a konkurenciával szemben.

Kikutatjuk a megfelelő, releváns kulcsszavakat! Egy jó keresőmarketing ügynökség segít meghatározni nekünk, termékeiket és szolgáltatásainkat figyelembe véve, mely az az 5-6 darab kulcsszó amely a weboldalunk és a Google számára kedvező. Ugyanis a Googleben keresők egyre jobban szűkítik a kereséseiket, és nem csupán csak 1 szót gépelnek be a kereső rublikába. Például nem csak azt írják be, hogy „szőnyegtisztítás” hanem azt, hogy „szőnyegtisztítás háztól-házig”

A megadott kulcsszavakkal releváns szövegeket és cikkeket generálnak

A keresőmarketing ügynökségek a meghatározott 5-6 darab kulcsszóval elkezdenek releváns szöveges és cikkes tartalmakat generálni, melyek érdekesek és informatívak lehetnek a weboldalra érkezők és a Google keresőprogram számára egyaránt.

Digitális marketing tanácsadás

Digitális marketing tanácsadás ezen a blogon!

Keresőoptimalizálás Tippek:

keresőoptimalizálás tippek ezen a kiváló blogon.

Keresőoptimalizálás Budapesten és országosan.

Keresőoptimalizálás Budapest