Keresőoptimalizálás Árak, Csomagok BP

keresőoptimalizálás

SEO fogalomtár, a keresőoptimalizálás fogalmaihoz

2022. március 03. 10:37 - SEOattila

SEO fogalomtár, a keresőoptimalizálás fogalmaihoz

 

Az alábbi gyűjteményben/szótárban azokat a fogalmakat állítottuk össze, amelyek leginkább szóba jöhetnek a keresőoptimalizálás (SEO) és a keresőmarketing (SEM), valamint a közösségi média optimalizálása (SMO) kapcsán.

301-es átirányítás (301 Redirection)
Végleges átirányítás. A 301-es állapotkód arra utal, hogy a kért oldal véglegesen egy új helyre került.

 

302-es átirányítás (302 Redirection)
Ideiglenes átirányítás. A 302-es állapotkód arra utal, hogy a kért oldal ideiglenesen egy új helyre került.

 

404-es hibakód (404 Not found)
A kért oldal nem található. 404-es hibakód jelenik meg azoknál az url címeknél (hivatkozásoknál), amelyeket a keresőrobot megpróbált feltérképezni, de problémába ütközött, illetve akkor is, ha a látogatók olyan url-t nyitnak meg, amelyek korábban törlésre vagy a weboldalról véglegesen vagy ideiglenesen eltüntetésre kerültek (nem lett törölve, csak az url tartalma nem látható a weboldalon).

 

410-es hibakód (410 Gone)
Törölt oldal esetén jelenik meg, amely hasonló a 404-es hibakódhoz, de azzal a különbséggel, hogy ez végleges eltávolítást jelent, tehát nem is várható az oldal újbóli működése.

 

A/B tesztelés (Split testing)
Az A/B tesztelés vagy más néven Split testing egy kísérlet, ami alapján eldönthető, hogy a két eltérő kialakítású érkező oldal (landing page) közül melyik a hatékonyabb.

Abszólut link (Absolute link)
Az a link, amely a hivatkozandó oldal teljes URL-jét feltünteti a http előtaggal együtt.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keresooptimalizalasarak.blog.hu/api/trackback/id/tr5517770800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Keresőmarketing ügynökség, Chiptuning, áruszállítás Ausztiába, magán fogorvos Székesfehérvár, autóalkatrész, ielts felkészítő tanfolyam

keresőmarketing és chiptuning ielts vizsga felkészítő tanfolyam Budapesten székesfehérvári fogászat, fogorvos áruszállítás és költöztetés ausztriába

chiptuning és keresőmarketing ügynökség menedzserszűrés és foglalkozás egészégügyi vizsgálat

autóalkatrész

keresőmarketing, chiptuning Chiptuning, keresőmarketing ügynökség, áruszállítás Ausztiába, magán fogorvos Székesfehérvár, autóalkatrész