Keresőoptimalizálás Árak, Csomagok BP

keresőoptimalizálás

Mi a Wordpress? A tippek itt aranyat érnek.

2021. december 15. 11:52 - SEOattila

Mi a Wordpress? A tippek itt aranyat érnek.

 

Van valami mondanivalója a világnak? Gondoltál már arra, hogy belevágj a blogolásba? A WordPress vált az interneten a blogolás népszerű szabványává, és jó ötlet lenne többet megtudni róla, mielőtt blogolni kezdenél. Ez a cikk néhány jó tanácsot fogalmaz meg, amelyekkel elindulhatsz, vagy segíthetsz az utadon.

Hozz létre okos URL-címeket! Ne használj sok kulcsszót az URL-ben, és tartsd az egészet egyszerűnek és egyértelműnek. Kerüld a túlzott szóhasználatokat. Olyan okos permalinkeket akarsz létrehozni, amelyekre könnyű ránézni és könnyen érthetőek. Ez segít felhasználóbarátabbá és érthetőbbé tenni a blogodat.

Amikor különböző címkéket használsz a blogod témáihoz, tartsd szem előtt, hogy ezek szigorúan a blogod tartalmának keresésére szolgálnak. Ezeket a keresőmotorok nem használhatják. Ha azt szeretnéd, hogy az oldalaid kereshetőek legyenek a Google-ban, akkor telepítened kell egy SEO típusú bővítményt, például a Headspace-t.

Tanulj meg mindent, amit tudsz, mielőtt telepíted a WordPress-t. Minél többet tervezel előre, annál jobban tudsz elindulni. Kísérletezz különböző bővítményekkel, kutass a keresőoptimalizálás után, és tanulj meg eredeti, hatékony tartalmat írni, hogy megkönnyítsd a WordPress használatát.

Az egyik ok, amiért a WordPress-szel olyan nagyszerű dolgozni, az az, hogy a bővítményei káprázatos funkciókat kínálnak. Akárhogy is legyen, a bővítmények kiválasztásakor óvatosnak kell lenned. Ne csak úgy akarva-akaratlanul használd. Kezd az alapvető bővítményekkel: WP DataBase BackUp, All-In-One SEO Pack és WP Optimize. A többit válasszuk ki körültekintően, hogy pontosan azt kapjuk, amire szükségünk van.

Ha új vagy a WordPressben, ügyelj arra, hogy az oldalsávod egyszerű legyen. Győződj meg róla, hogy csak a legszükségesebbeket tartalmazza. A látogatóidnak nem szabad, hogy rengeteg hirdetés és banner között kelljen gyomlálniuk, hogy megtalálják azokat a linkeket, amelyekre kattintani szeretnének. Próbáld meg eltávolítani a Megjelenés és Widgetek menüpontban azokat az elemeket, amelyek nem járulnak hozzá semmit az ügyedhez vagy vállalkozásodhoz.

Használj céloldalt. Ahelyett, hogy közvetlenül az aktuális bejegyzésekre érkeznének, a felhasználók először ezen a céloldalon fognak áthaladni. Ezt számos célra használhatod, akár egy termék népszerűsítésére, akár saját magad népszerűsítésére. Sok téma rendelkezik céloldallal; vannak azonban fizetős lehetőségek is.

Sokan hagynak megjegyzéseket a bejegyzéseidhez? Ha ez a helyzet, akkor nehéz lehet mindet átválogatni. Telepíthetsz egy olyan bővítményt, amely ezt megteszi helyetted. Így egyszerűbb lesz a navigáció, és jobban rendszerezheted az oldaladat.

Médiát is beilleszthetsz a bejegyzéseidbe, csak beilleszted az URL-t, ahol szeretnéd, hogy a média megjelenjen. Például beilleszthetsz egy YouTube-videót egyszerűen úgy, hogy az URL-t beilleszted a szövegbe, ahol a videót szeretnéd lejátszani. Ügyelj arra, hogy az URL ne kéküljön el - ha ez történik, jelöld ki, és kattints a link feloldása gombra.

Engedd meg a látogatóknak, hogy e-mailben küldjék el maguknak a cikkeidet. Ez a megosztás szempontjából is kulcsfontosságú, mivel sok felhasználónak lehet, hogy a munkahelyén nincs hozzáférése a Twitterhez vagy a Facebookhoz, de esetleg szeretné megosztani a barátaival a te cikkeidet. A WordPress rendelkezik egy bővítménnyel az e-mailes megosztáshoz.

Tudod, hogy írhatsz bejegyzéseket, és a jövőben elküldheted őket a WordPressen keresztül. Mindössze annyit kell tenned, hogy a posztot az "Azonnali közzététel"-ről egy meghatározott jövőbeli dátumra és időpontra módosítod. Így írhatsz posztokat, és beállíthatod, hogy akkor is elküldhesd őket, amikor éppen nyaralsz!

Most, hogy több betekintést nyertél a WordPressbe, magabiztosabban fogsz belevágni a WordPressbe. Fogd az itt tanultakat, és kezdj el blogolni a személyes hasznodra, vagy ha szeretnél, merülj el az internetes marketing világában. A WordPress segíthet abban, hogy mindkettőben sikeres legyél.

feliratok, halloween, szív, esküvői meghívó, vintage, gyertya

 

1. feliratok

2. halloween

3. szív

4. esküvői meghívó

5. vintage

6. gyertya

 

feliratok, halloween, szív, esküvői meghívó, vintage, gyertya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keresooptimalizalasarak.blog.hu/api/trackback/id/tr9816784218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Keresőmarketing ügynökség, Chiptuning, áruszállítás Ausztiába, magán fogorvos Székesfehérvár, autóalkatrész, ielts felkészítő tanfolyam

keresőmarketing és chiptuning ielts vizsga felkészítő tanfolyam Budapesten székesfehérvári fogászat, fogorvos áruszállítás és költöztetés ausztriába

chiptuning és keresőmarketing ügynökség menedzserszűrés és foglalkozás egészégügyi vizsgálat

autóalkatrész

keresőmarketing, chiptuning Chiptuning, keresőmarketing ügynökség, áruszállítás Ausztiába, magán fogorvos Székesfehérvár, autóalkatrész